afbeelding-werkwijze.jpg

Wij zijn Synergia

Onze werkwijze

Synergia is in het oud-Grieks het woord voor samenwerking. Deze samenwerking staat centraal in de formule van Synergia: de bundeling van krachten tussen onderneming en kapitaalverschaffers en tussen arbeid en kapitaal. Deze gedachte wordt verbeeld in het logo van Synergia: de gamma.

We richten ons op een aantal soorten transacties, waaronder bedrijfsopvolgingen, groeikapitaal en management buy-outs.

Synergia heeft veel ervaring opgedaan in het succesvol begeleiden van bedrijfsopvolgingen. Dit is een intensief proces waar je de tijd voor moet nemen en dat we gezamenlijk met de directeur-grootaandeelhouder(s) oppakken. Ratio en gevoel dienen bij alle betrokken partijen te kloppen. 

Een ander type transacties waar Synergia veel ervaring mee heeft, is het verstrekken van groeikapitaal. Dit betreft veelal bedrijven die hun eerste sporen verdiend hebben, maar groeikapitaal nodig hebben om internationaal uit te breiden of de volgende stap te kunnen zetten en daarbij graag een partner aan boord halen die actief meedenkt.

Neem contact op

Meer over onze werkwijze

De management buy-out is een transactietype waarbij het management samen met een participatiemaatschappij de onderneming koopt. Synergia gelooft in deze samenwerkingsvorm tussen management en investeerder waarbij aan het einde van de rit het management ook als aandeelhouder profiteert van de gerealiseerde toegevoegde waarde.

Bij alle soorten transacties ondersteunt Synergia haar participaties actief bij:

  • Acquisitiemogelijkheden;
  • Internationale expansie;
  • Expansie-investeringen;
  • Verdere professionalisering van de organisatie.

 

Voorbeelden van onze investeringen

ploeger-2.jpg

Meer weten over Synergia?

Neem contact op met Henk van Twillert via: +31 (0)318 - 553 675. Of stuur een mail naar hvantwillert@synergia.nl

z720963.jpg
Henk van Twillert
Investment Director